Βιογραφικό

Νικόλαος Χαιρετάκης  -  Αναισθησιολόγος
Βελονισμός  -  Ιατρείο πόνου

Nikos Chairetakis MD.Ο Νικόλαος Χαιρετάκης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2002).  Ειδικεύτηκε στην Αναισθησιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ‘‘Γ. Γεννηματάς’’ (2005-2010). Ασχολήθηκε και μετεκπαιδεύτηκε στην αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου (συνεχιζόμενη εκπαίδευση στην Αλγολογία, EFIC 2010-2011). Διδάχθηκε τον βελονισμό και πήρε το δίπλωμά του από το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού “AcuScience” (2006-2008) και από το 2012 διδάσκει θέματα ιατρικού βελονισμού στο Κέντρο αυτό.

Εργάστηκε στο Ιατρείο Έρευνας και Εφαρμογής Βελονισμού του Φυσιάτρου Μιλτιάδη Καράβη (2010-2012). Παράλληλα (από το 2010 μέχρι και σήμερα), είναι συνεργάτης ιατρός στο Ιατρείο Πόνου και Παρηγορητικής Αγωγής του Αρεταίειου Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση των ασθενών με βελονισμό.

Από το 2011 διατηρεί το προσωπικό του ιατρείο με ειδίκευση στην ανακούφιση του χρόνιου πόνου και την εφαρμογή του βελονισμού σύμφωνα με τις ενδείξεις.
Έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με ομιλίες και παρουσιάσεις για θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου, καθώς και τις εξελίξεις στην εφαρμογή του ιατρικού βελονισμού. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.

Αναλυτικό Βιογραφικό σημείωμα Νικολάου Χαιρετάκη
Detailed CV Nikolaos Chairetakis

Comments are closed.